Etalage posterAls je op een standaard zaterdagmiddag kijkt naar het winkelend publiek in een winkelcentra dan loopt het grootste gedeelte van het publiek zo snel mogelijk over een winkelcentrum. Loopt naar de winkel waarvoor men komt en gaat na de aankoop weer naar huis.

Als ondernemer heb je heel veel tijd, geld en energie gestoken in een goed uitziende etalage.
Uw winkel etalage is een belangrijk aantrekkingsmiddel om klanten naar uw winkel te trekken. U moet het publiek verleiden om bij uw etalage stil te gaan staan, zodat ze zien wat voor producten u verkoopt en dat ze uiteindelijk de stap gaan maken om bij u binnen te stappen voor een aankoop.

Maar waarom kijkt of stopt het publiek niet bij uw etalage?

De meeste etalages zijn niet aantrekkelijk genoeg. Vanwege bezuinigingen hangen er alleen nog maar posters of er staat een rij poppen in de etalage. Dit is niet spannend genoeg voor het winkelend publiek.
Een lenticulaire etalage poster kan hier verandering in brengen. Een bewegend of een 3D beeld trekt de aandacht van het winkelend publiek. Dit is bewezen bij onze klanten. Er komt meer publiek binnen en er wordt meer verkocht. Tussen al die saaie standaard etalages in een winkelstraat gaat u etalage opvallen. Het publiek gaat weer gezellig shoppen want er is weer iets te zien.

Bekijk de film van een van onze projecten.