produktpresentatie


Uw eigen product in de vorm van een lenticulaire afbeelding. Wat is er bijzonderder dan uw eigen product waarmee u zich al probeert te onderscheiden in de markt. Uw kwaliteitsprodukt als lenticulaire flip-flop of als 3D te presenteren.  Uw showroom of kantoor met deze bijzondere presentatie van uw eigen product.
De bijzonderheid en schoonheid van uw product op groot formaat laten zien en daarnaast kunt u een kleinere afbeeldingen laten maken als produktpresentatie richting uw klanten of als ansichtkaart om een klanten uit te nodigen. Een lenticulaire ansichtkaart als verlengstuk van uw produktpresentatie. Een lenticulaire presentatie die uw klanten aandachtig zullen bekijken en showen aan meerdere mensen. Een hogere attentiewaarde dan een lenticulaire kaart is er niet.
Lenticulaire produktinformatie is op verschillende wijze te presenteren. Hierbij kunt u denken aan een schilderijlijst modern of klassiek of in specifieke vorm die u wenst. Lenticulair-Benelux doet niet alleen de produktie maar heeft voor u ook een adviserende rol waarbij u krijgt waar de wensen liggen.