Lenticulair 3DHet lenticulair 3D kunnen wij onderscheiden in een tweetal soorten. Als eerste benoemen wij de lagen 3D waardoor diepte in de kaart gecreëerd kan worden. Uw belangrijkste onderdeel zal geen onderdeel van het geheel zijn maar juist worden uitgelicht. Daarnaast heeft de ontvanger het gevoel dat het beeld heel dik is. De lage 3D kunnen wij maken vanuit een 2D situatie waarin samen met u bepaald zal worden waar het accent op gelegd moet worden.

Naast de lenticulaire lagen 3D hebben wij ook een bolling 3D. Een bolling 3D geeft niet alleen de diepte maar ook een effect waarbij het product naar buiten komt. Door de speciale beeldbewerking kunnen wij dit effect bereiken waardoor een verrassend effect ontstaat.

De beide vormen van 3D zijn zowel op groot formaat als op klein formaat te verkrijgen. In veel gevallen kan het kleine formaat het grote formaat versterken door dit promotioneel op de juiste wijze in te zetten.

De 3D effecten zijn voor produktpresentatie in uw showroom of kantoor maar daarnaast ook goed in te zetten voor op uw beursstand. Naast de zakelijke markt kunnen de 3D effecten ook ingezet worden voor verfraaiing van inrichting van kantoor of woning.

Lenticulair 3D